Thursday, November 20, 2008

rejected

kepada sahabat2ku...semoga menjadi cikgu yang cemerlang dalam mendidik anak bngsa....


huuuhu...sad, grrrr, dissapointed and angry when i was rejected...hehehhe...
nih bukan di reject oleh mummy in law...huhuu...tapi kena reject oleh sekolah...huhuhuh....sekolah nak praktikel....
hwaaa...sob2 sdey btul...ader satu sekolah kat phang tuh tak mau terima kina nak prktikel kat ctuh...sdehnyaaaa....dia ckap kuota ckgu dah pnuh...hukhuk...alaaa...kina bukan nak jd ckgu full time pun, gaji pun tak pyah byar...susah sngat ker...hwaaa....jd ckgu praktikel jer, sminggu ngajar beberapa jam jer..tuh pun dia tak moo nak trima....


so, TANJONG MUALIM....HERE I COME AGAIN....malu pun ader...dah bria-ia mintak mahap kat jiran2 umah,at last dok balik kat umah tuh, eit..apsal kina mai cnih balik....alamak..apa kina nak jwab erk...takkan nak ckap yang kina kna reject...adooosss..malu seh...nak saman malu kat sekolah tuh pun tak guna gak....masalahnya, apsal tak habaq awal2 yang kina kena reject...tak payah laaa susah2 kina angkut barang bwak blik sabak bernam nih...huhuhu

apa pun smuanya ada hikmah...DIA yang maha mengatur segala-galanya...kina dapat jumpa balik dgn org2 yang kina dah beria2 sdey nak berpisah tuh...hukhuk

4 comments:

bozzobattousai said...

sabar...jadikan sebagai pengalaman...

myjaehee said...

cmne aku tk perasan entri ni. tuh la terpegun same wajah kamu yg d ats tuh. perghh ade iras2 ct tu.

shake.. aku pn terkjut bila dpt tau bita ni.
tkpe la ade can blk sabak tiap2mgg.. yer ada hikmah tuh.

nur_adDin said...

salam ya ukhti uhibbuki fillah...
sobrun jameel....sabar ye kak...xpe..
'Allah knows everything' ~ believe that...

NInA said...

takper,,
jgn sedih2 kamu,,
tym aku dapat tau dari cik linda rase sian gak,,
col kamu tak dapat..
last2 i col pipah..
bak kater pipah,,
ade hikmah nyer