Monday, March 30, 2009

dah lama tak update kan...

apsal nih...mlasnya????????????????????????

Saturday, March 21, 2009

dah sekolah balik


apsl ntah....sejak akhir2 ni mlas bnget nak pos n3. bukan bzz....tp lazy. n3 hr tuh hnya 5 patah prkataan, ucapkan selamat bercuti...but now, nak wish

SELAMAT KEMBALI KE SEKOLAH....SEMOGA MENDAPAT AZAM DAN SEMNGAT BARU UNTUK MENERUSKAN SESI PEMBELAJARAN.....
cuti hr tu bnyak kenduri tawen...nih gmbar sape tawen ntah...aq pn tak kenal...jumpa kat desktop ayah aq...

Monday, March 16, 2009

Friday, March 6, 2009

azwan yg jual jagung

hehehhe...dah lama tak cerita psal ragam students...hhuhuh...hr nih nak mencoret lg psal student kina yg nmanya azwan

'ok, klau cikgu nak buat klas tambahan boleh tak?'

ok cikgu....cikgu nak buat hari apepun sya tak kisah, tp cikgu jgn buat hr sabtu....'

huisshhh...budak ni siap warning2 aku lg....sbaq jer laaa

'ok, azwan..knapa?awk ader krja lain ke hr sbtu...'

hr sbtu sya nak jual jagung cikgu....cikgu jgn kcau....

adoyai....mcam laaa kina nak kcau dia jual jagung tuh....

'azwan jual jgung kat ner?'
'rahsia cikgu....sya tak bleh bgtau cikgu..'ish...budak nih. tuh pun tak mau gtau...

'klau cikgu mntk azwan blnja jagung bleh tak?'hehheheeh

'hmm...tuh cikgu kna tnya tokeh jgung cikgu.....'

huhuhuhuh...
sbtu ptg tuh, kina pun pi psar mmlm yg pling dkat ngn umah kina...dari jauh lg azwan dh tgur kina...heheh..siap agkat tgn lg...

'cikguuuuuuuu...'dia bleh nya jerit di khalayak nak pnggil kina....
i just waving my hand..
nak berhenti nyembang2 kat gerai tuh segan plak...rmai budk laki...ceh, pnya laaa berahsia...rupanya jual jgung kat psar mlm dkat ngn skolah jer....

esoknya masa kat skolah, dia pergi main2 masa kina ngajar...
'azwan!!!!!!!!!!!, klau awk main lg msa sya ngajar, ckgu tamau beli jgung awak lg"...
hehehehhe..pndai tak kina ugut2 org
'ok, cikgu...sya snyap ckgu'
kan best klau smua anak murid aq jual jagung...ugut sket jer dh takut....

Wednesday, March 4, 2009

takziah utk pak de por and family

dah lama menghilang...sejak akhir2 nih mcam2 berlaku...ALLAH nak uji kiter ni mcam2 cara erk...antaranya ialah kehilangan insan tersayang...nak tgok kita sebagai hamba boleh redha atau tidak dengan kehilangan tersebut...
takziah kepada family pakde di atas pemergian insan tercinta menghadap ILAHI...