Monday, April 27, 2009

selamat tinggal tg malim

4 tahun sudah berlalu...tak sedar pn dah 4 tahun, kina kt tg malim.hr nih last day kt tg malim...tp entah2 kna posting sane lg...huhuhu...xpun tawen ngn org sane...huhuu...so,xleh nak ckp hr terakhir btul2...tapi hr terakhir kina sbgai seorg student..lpas nih pi sane dah xjd student may be...insya allah...

adooii...rindu kat kngan terindah di sekolah bersama adik2 yg dikasihi...cikgu akan ingat kamu semua...hari tuh b4 meninggalkan sekolah, kina soh leave a comment in a piece of paper...

comment 1: cikgu ckap laju sgt....slow laaa sket lenkali...tapi sy suka cikgu ajar, cikgu ulang smpai kami faham

comment 2: cikgu suka layan kami mcm budak2

comment 3: cikgu sabar melayan karenah kami

comment 4: kenapa ckgu nak pindah, saya x bg cikgu pindah...(kina pn xtau nak kategorikan nih sbagai komen or not....)

comment 5: ckgu mcm pawerenjes...huhu....kina tak tau cmner nak baca asalnya...selidik pnya selidik rupanya power ranges...(adooooiii...apsal aq macm power renges, may be suka buat aksi mcm nak terbang2 kot msa aq ngajar...)

comment 5: sya suka bau mnyak wangi cikgu...(adoooiii...student nilaaa...aq soh comment psal pNp...bleh plak mnyentuh hal peribadi aq..)

comment 6: cikgu klau cubit org x sakit lgsung...(huhu...kang cubit smpai luka, awk pi buat report plak...)

4 comments:

Monkey D Luffy said...

hehehehepi!

kekcoklat said...

Waahh...cikgu ini...berperangai seperti budak2... Sape pling kanan sebelah cikgu tuh?(gambar bawah,plajar pompuan) Is it fareeza anak robert ?

arsaili said...

salam..cikgu ngajar sekolah rendah ke menengah? cam sama size jer ngan student ..ehehe

su said...

sronok jd cegu kan! mcm2 karenah ader! hehehe...