Friday, April 10, 2009

tag inot

1. Bekas kekasih saya adalah:
saya tak pernah ader bekas kekasih...bekas air aderla kot..takmau ader bekas2 kekasih laaa.....semoga kekasih yg dimiliki takkan jd bekas.

2. Saya sedang mendengar:
empon kina baru bunyi td...mendendangkan ringtone 'destinasi cinta'....

3. Mungkin saya patut:
Patut buat bnda yg sepatutnya...antaranya cari soalan kuiz...alamak...esok kena handle kuiz, tp malasnya nak cari

4. Saya suka: suke sgt klu suka hati...alangkah baiknya kalau kiter sntiasa senang hati kan???hmmm...hidup tidak selalunya indah...

5. Sahabat-sahabat baik saya:mereka yg selalu buat baik kat kina laaa

6. Saya tak paham:tak faham laa apsal laa mood selalu tak baik akhir2 nih...asyik nak geram jer...

7. Saya kehilangan: i lost myself...aku dah bukan kina yg dulu...dulu kina periang...sekrg asyk not in stable mood jer...apsal ntah????

8. Ramai yang berkata: org skrg sibuk ckap pasal pemerintahan baru, sistem politik malaysia...yg pastinya...smpi kdg2 kina wonder???knapa nak sgt jadi pemimpin ek???ape yg istimewanya????sure ker kiter bleh pikul tnggungjawab dgn elok...

9. Makna nama saya:Ketenangan...semoga kina jd setenang namanya

10. Cinta itu adalah:semoga aku memperoleh cinta ALLAH...

11. Di suatu tempat, seseorang sedang:sebelah kina, ade kwan tgh cari barang hantaran melaui internet...kina yg ajarlaaa tuh...heheh

12. Saya akan cuba:cuba mintak balik awal dr sekolah esok...sebab nak balik kmpung

13. Ayat SELAMANYA membawa maksud:sampai hayat terakhir

14.telefon bimbit saya:second hand jer...tak mampu beli yg baru

15. Bila saya terjaga dari tidur:saya cari henset...ade ape2 msej x???

16. Saya paling meluat apabila:org ckap tak serupa bikin...ape pnya manusia laaa

17. Pesta/Parti adalah:pesta aku tatau laaa...pasta biasa laa makan.parti plak...adalah parti politik....

18. Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah:manusia ialah haiwan...aku ramai kwan2 yg comel

19. Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah:masa aku kat sekolah rendah...syoknya...nak balik sekolah rendah...main kejar2 ngn kwan2...uiks....syoklaa

20. Hari ini:

21. Malam ini saya akan:nak tdo dgn nyenyak...

22. Esok pula saya akan:balik kampong...yeahooo...

23. Saya betul2 inginkan:€teringin makan buah epal...sedapnya

24. Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini:alaamk...kina dah banyak jerawat lalaa..s.ejak akhir2 ni gatal sket..

25. Pusat membeli-belah atau arked permainan:pasar malam pun aku layan jer

26. Makanan Barat atau Jepun:apa2 yg halal...tapi aku suka makan ubi rebus...yaitu makanan jepun ...hehehhe

27. Bilik yang terang atau gelap:Teranglaaa...sudah etrang lg bersuluh

28. Makanan segera adalah:maggie jer kot

29. Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang ialah????hmmmm...semoga jumpa lagi

2 comments:

myjaehee said...

jumpe sape?? hah org yg kn kenen2 ngan dia la tu. hehe

mama_Lieya said...

salam ziarah

nice blog

http://dalia2cute.blogspot.com/