Monday, September 8, 2008

teka-teki..????




apa benda erk?

pertama...banyak sangat
kedua....dah makin sikit
ketiga....lagi sikit dan bertambah sikit
keempat....mana ada keempat, ada tiga jer...yang ader 4 tuh kisah poligami


jaw: jumlah jemaah yg pi solat terawikh...

10 ramadhan yang pertama banyak sangat, masuk fasa kedua semangta terawikh dah makin sikit...masuk fasa yang ketiga lagi laaaa sikit..(time tuh semua org dah sibuk nak buat kuih raya laaa, nak hias rumah laaa, nak balik kampung laaa....)...hhuhuhu..

semoga kiter semua sentiasa bersemangat untuk mengerjakan solat terawikh pada bulan Ramadhan...jgn pulak terlebih semangat sampai dah abih Ramadhan pun still nak further solat terwikh...hukhuk... malam tadi pun dah terasa surau kosong...sket jer jemaah yang ader...may be 3 to 4 times compare to the 1 st nite of Ramadhan

kredit to tajjuddinfarid for sweet picture

2 comments:

cik afeera said...

salam ramadhan kinah.....errr kalo kat tmpt sy,mlm ke-27 msti ramai...terutama bebudak kecik... :p (biasenyer time ni dpt duet raye)

uuuuu...kejamnyer donia T_T

Superb GURU BaniHassim said...

btul la tu...
tepat sgt jawapan dan teka-tekinya...

huhu...
org kite cemtu laa...

Er, awk ni bakal cikgu ke??
blajar kat maktab mane??