Wednesday, October 22, 2008

PRK....bukan perak erk...


PRK erk bukan PKR..pilhan raya kampus..huhuhu...klau kina tak turun mengundi, org ckap kina tak tunaikan tnggungjawab...hmm...btul laa tuh...bukan malas nak amik tau, tp bizi sket..hukhuk..tapi org lain plak cakap...ekelleh...macam ko sorg bizi..aku lg bizi tau, dgan nak jadi calon lg...heehe...kina snyum jer la..dah tau bizi nak jd calon buat per..hehehe...
pagi b4 PRK, kwn2 bg sms....suruh vote org tuh, org nih..hmmm...apepun thanks la erk..kita kan negara berdemokrasi..hwahwa.saper2 pun boleh jadi leader kita as well dia s'org yg bertanggungjawab...
dari pelusuk mana pun dia, dari negeri mane ker?dri fkulti maner ker???dari pro aspirasi ker, pro mahasiswa ker..tak kesah pun..yang pnting, memenuhi ciri2 pemimpin sejati dan mencontohi akhlak mulia RASULULLAH SAW...hmm....nih yang susah nak cari...
hari tuh, pilihraya umum, kina tak undi...tak register pun...pastuh ader org tnya, kina ckap laa kina tak mngundi....dia boleh pi bebel pnjg lebar kat kina..hhauuaa...sabor jer..tapi dia tak tau yg masa tuh kina blum cukup umur....huhh..bila dia dah berapi2 ckap, kina malas laa nak tell the truth....lantak pi laaaa.....
p/s: kina tak pro maner2 erk....kina bukan pilih parti...kina pilih pemimpin..huuahuahau

5 comments:

Mak Su said...

mengundi dengan penuh kesopanan ya :)

myjaehee said...

pe nk jad nii tk gi ngundi.. kekeke.

arsaili said...

salam..kalau sy katakan ramai yg bertanding tu gila kuasa..sure ramai yg marah kan..susah nak cari yg bertanding kerana penuh tanggungjawab....biasanya org yg bagus ramai tanak bertanding kerna takut tak bole memberi yg terbaik...iskkk susah kan

kina said...

weit...aku pergi laaaa....dngan pnuh smangat aku pi tau...hauhauhauha

shakirah said...

kina, lenkali klu nak pilih, pilih yg encem...hahahhaha..yg pmpuan plak plih yg cun...hehhehe