Wednesday, December 24, 2008

cekgu oh cekgu

since dah tak lama lg nak prktikum, so nak buat n3 pasal cekgu jer...
heheheh...semalam, kina tanya kat adik kina, aper ciri2 ckgu yang dea tak suke??

1. cikgu yang suka surh baca sorg2...hehehe..sebab zaid tak pndai baca bahasa enggeres...hehehe...
sian adik kina sorg nih, smpai rasa infriority nak baca dlam bahasa enggeres, bcer jer..tak per...kluar lahjah jawa pun baca jerlaaa..adoyai...

2.cikgu yang suker berat sebelah...tapi klau berat sebelah dan menangkan kiter tak per gak kan...wokeh, kina tak bleh jadi cekgu yg berat sebelah laa lpas nih...kina pun dolu selalu jer tak puas hati ngan kawan yang diberat sebelahkan oleh ckgu...huhuhu...sebab kina yang selalu dipinggirkan....huhuauau...sdey maaaa

3.cekgu yg tak bg murid buat bnder something, tp dia buat gak...zaid ckap: geram btul, ader kat sekolah zaid tuh, ckgu laki laa slaloo, tak bg budak isap rokok, tp dia isap rokok dpan budak....hehhehehe...alamak...kina tak tau nak respond mnder....

yang psti kina nak jd cekgu yang baik dan disayangi anak murid....sahabat2 blogger, doakan laaa erk...amiin nih gmbar student 4 jaabar yang baik hati lagi sporting...msa kina buat latihan mengajar kat SAMBESTARI...(budak laki sket sngat...)

6 comments:

Monkey D Luffy said...

oh cikgu... boleh sy jadik muridmu

mfk said...

bagus betul kina,
dah buat survey tuk jadi cikgu yg baik...
ooo buat latihan ngajar kat sambest.. patut la mcm ku kenal sampin itu.. ;P

shakirah said...

Salam cikgu Kina....

Hahaha...cikgu yg saya x suka ialah cikgu yg suke soal -soal pelajar. Sebab sy yang bernasib malang, asyik kene soal je.Dah la x dapat jawab...huhuhu....

p/s: mancik-mancik segu..hhihihi

myjaehee said...

takut x sedar kt termasuk dlm golongan tu..huhu

cikgu kina mane stu nih? sm cute ngn anak murid. ahaks

matadore said...

hahakk
kawaii ne pic tu!
mmg mn2 klas pon dak laki sikit
mybe except for my class.
4 al-razi

10 boys n 9 girls.
hahak

zida said...

ei..ade gmba aziz lah!
hang klass dgn die ek??
rindu gile lah.haha