Thursday, October 8, 2009

jangan terpalit sama...

maafkanku sahabat...byk emel notification aku dapat dari facebook.tapi aku tak nak terlibat sama. baru ni aku dapat bukti yg jelas yg mengatakan bahawa facebook bersekongkol dengan israel laknatullah...

teringat nyanyian JACKO...'they don't really care about us'....maka, kalau kite masih melayari laman 'muka buku' itu...mka kitalah golongan yang x betul2 bepa terhadap sdara mara kita nun di sana....huhu...payah tu nak jawab kat akhirat nanti.

semoga kt same dapat mengelakkan diri dari melayari laman tersebut...uhh....antara fecebook, friendster dgn myspace, -facebook is my favret.kawan ramai....lastly, ade berita camni plak...ahhhhh...BOIKOT TETAP BOIKOT!!!!

3 comments:

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!

akunelayan said...

Dalam tulisan itu, perkataan wujud desas desus yang mengaitkan laman web tersebut dalam membiayai peperangan di Gaza.

It's up to you, lebih baik tidak menghukum dari tersalah hukum.

Anonymous said...

salam ukhuwwah .