Friday, October 16, 2009

sweet23

16 okt..selamat hari lahir untuk sahabt yang benar2 memahami dan sefikrah NAZIHAH IDRIS.

SEMOGA DENGAN BERTAMBAHNYA USIA, BERTAMBAH DEKAT DIRIMU DENGAN TUHANMU


PErkenalan dengan ziha bermula masa aku matrikulasi kat perak.mula2 dia tak kenal aku, dia kenal twin aku.tapi bila lpas matriks, kami ditakdirkan same2 kat U.alhamdulillah...bertambah rapat masa nak buat program kat rumah anak yatim.


selalu jaulah bersama ziha.sampai mane2 ntah aku pergi.satu hari tu, dah akhir2 sem.nak kena pi CM sbb nak beli souvenieer persatuan.masa tu dah sengekek sgt.tapi kena pergi jugak.time lunch, kami berkongsi makanan.beli nasi putih byk2, amik lauk byk2.satu pggan untuk 2 org.huhu.makan kat ctu pulak tu..org lain dah pandang pelik..mamak kat kedai tu pun pandang pelik.dia tau ktorg mcm xdak duit.huhu....bila dia tnya km nak order air ape?km hnya menggeleng kepala...haha...lastly dia bagi air masak percuma.sebab takut ade org tercekik kat kdai dia...huhuh

huu....ziha already 23...dah tua...aku belum, tapi i'm look older than ziha....xpelaaa...

5 comments:

Eazy Izzuddin said...

selamat hari lahir
=D

arsaili said...

salam..moga dimurahkan rezeki buat teman tuh....

kiyo said...

slamat hari lahir..

Anonymous said...

camtu kisahnye ye... moga rahmat tuhan mengiringi kalian...

DeeN said...

:)