Sunday, May 24, 2009

selamat bertunang

sorg2 kawan kina dah start nak masuk alam rumah tangga...hikhik...
soalan bonus...kina bila lg???

hmmm...ade jodoh maka, kina pun akan meninggalkan alam bujang dan memasuki fasa berumah tangga....doakan ek...(msalahnya..calon pn xdak....huhu..)

hari ni my best frensss ita dgn pasangannya Fahrul Razi akan bertunang di Felda Jelai.

maaf ek xdpat nak memeriahkan majlis pertunangan ita..kina xde duit nak berjalan smpai n9..hukhuk...

nnt tawen, kina dtg ek...insya ALLAH...

rsanya masih belum terlambat nak wish selamat pengatin baru kepada suriati dgn psangannya Kama..(heheeh..xtau nama betul ape, tp dia bese cite nama Kama...)

semoga kalian berbahagia hingga akhir hayat....amiin

3 comments:

suhaimina said...

semoga berbahagia selalu hendaknya. Syukur alhamdulillah..

Monkey D Luffy said...

cantik cincin tu

Aidy Shahiezad said...

slamat menjalani kehidupan berumahtangga pada kawan kina tue...
pada kina plak, semoga cepat kahwin... hehehe... ;0